Menu@Nobel

Voorgerechten

Roma tomaat, kruidige broodcroutons, mizuna en basilicum (Buffelmozzarella +1.5) 8

Witlof, vlierbloesem, hangop en hazelnoot 8

Ingelegde makreel, gerookte bietjes, haringkaviaar en mierikswortel-creme  9.5

Hoofdgerechten

Linguine met citroen mascarpone, pecorino en verse basilcum 17

Parelgort risotto, waterkers, oesterzwammen, courgette en truffelpecorino 18

Nobel Burger: Dutch Angus beef, cheddar, tomaat, gecarameliseerde ui en chipotle mayonaise 17.5

Halve kreeft met salade van jonge kriel, crème fraiche, bieslook, doperwten en geroosterde bosui 21.5

Maiskipfilet met citroen, stoof van kikkererwten, chorizo en tomaat. Met falafel van quinoa en zomerprei 19.5

Dutch Angus sucade steak, beurre noisette en verse groene peper 21.5

Dessert

Cheesecake met rood fruit 7

Aardbeien, basilicum en crumble 7

Ananas, rozemarijn caramel en kokosschuim 7

Affogato al Caffe 7

Borrelhappen

Bourgondiër bitterballen met mosterd 6

Calamaris met aioli en citroen 7.5

Brood v Menno met olijfolie en dukkah 5.5

Gemarineerde olijven van Olijfbedrijf 4.5

Charcutterie: Seranoham, Cecina de Leon, Chorizo Iberico en gemarineerde olijven 12.5

Borrelplank Vega: paddenstoelen kroketjes, hummus met baharat, gemarineerde olijven en brood v Menno 10.5

Borrelplank Vis: Garnaal kroketjes, calamaris, Ortiz sardines in olie en brood v Menno 16.5

Tapbieren

Brand pils 2.7

Affligem blond 4.7

Wisseltap div.

Speciaalbieren

Cornet (blond, 8.5%) 4.5

Cuvee du trolls (blond, 7.5%) 4.4

Duvel (blond, 8.5%) 4.5

Filou (goudblond, 8.5%) 4.-

Wilderen Goud (goudblond, 6.2%) 4.4

Wilderen Kanunnik (blond, 8.2%) 4.6

Wilderen Clarisse (bruin, 9.2%) 5.2

La Chouffe (blond, 8%) 4.5

Lamme Goedzak (blond, 7%) 4.5

Zeezuiper (goudblond, 8%), 4.5

Dulle Griet (bruinrood, 6.5%) 4.5

Orval (amber, 6.2%) 4.5

Nobel Bussums Blond (blond, 6.6%) 4.5

Straffe Hendrik (goud, 9%) 4.8

Thai Thai (donkerblond, 8%) 5.2

Mannenliefde (oranje goud, 6%) 5.2

Rumoerige Roodborst (robijnrood, 5.8%) 5.-

Dat is andere Koekoek (blond, 5.6%) 5.-

Fuut Fieuw (lichtblond, 4.6%) 5.-

Dikke Lul 3 Bier (amber, 5.6%) 4.6

0.0%:

Heineken 3.-

Brand Weizen 3.8

Brand IPA 3.8

Affligem Blond 4.3

 

Wijnen

Petit Clos

Wit:

Louise De L’oiseau (Sauv. Blanc)  24.-

Vina Cascarela (Verdejo) 24.-

Cantina Sachetto (Pinot Grigio) 25.5

Villa Demiliac (Viognier) 28.-

Waldschutz (Gruner Veltliner) 28.-

Rose:

Zangre (Grenache, Cinsault) 24.-

Rood:

Joya (Cab. Sauvignon, Syrah) 24.-

Nespolino (Sangiovese/Merlot) 24.-

Clivus Valpolicella (Corvina, Molinara, Rondinella) 31.-

Vina Herminia Reserva (Temperanillo) 42.5