Lunch (Vr en Za)

Ontbijt/Lunch

Gepocheerde eieren: zalm (Fsh) of ham, spinazie en hollandaise 11

Gepocheerde eieren met avocado en dukkah 11

 Salade van knolselderij, appel, walnoot, winterpostelein, yoghurt dressing en rozijnen 10

Kroketjes met toast en salade -Chorizo -Paddenstoel -garnaal 10

Soep (wisselend) 6.5

Biologisch brood van Menno:

(ook glutenvrij verkrijgbaar)

Boerenkaas, mosterd-mayonaise en tomaat 8

Hummus, grill-groenten en tomatenchutney 9

Warme geitenkaas, walnoot en honing 9

Huisgemaakte tonijnsalade met gegrilde paprika 9

(met cheddar uit de oven +0.5)

Filet americain ‘Martino’ (gekookt ei en pittige ketchup)  9

Gerookte zalm (Fsh), mierikswortel-mayonaise en avocado 9

Broodje vh moment ( de bediening licht dit graag toe )

Cheeseburger, harissa mayonaise, gebakken ui en frietjes 16.5

Diner

Voorgerechten

Soep (wisselend) 6.5

Drie bereidingen van biet met een sereh panna cotta 8.5

Gecarameliseerde kippenleverparfait met toast en ingelegde akkerchampignons 9

 Gerookte makreelfilet, vichyssoise, en prei compote 9

Salade ‘Waldorf’ met winterpostelein en blauwe kaas 9

Hoofdgerechten

Rotolo met knolselderij, parmezaan, walnoot en gegrilde spitskool 19

Gnocchi van pastinaak, saus van Epoise, boerenkool en witlof 19                

Parelhoen, pancetta, gebrande schorseneer, gepofte kriel en schuim van kippenbouillon en dragon 20

Rode poon-filet, kokkels, bisque, brandade kroketje en linzen 20

Steak/frites:

Dutch Angus sucade steak, bietjes, krokante pancetta en ‘jus de biet’ 21.5

Nobel Burger:

Dutch Angus beef, Cheddar, tomaat, gecarameliseerde ui en Harissa mayonaise 17.5

Dessert

Taarten:

Appeltaart 4

Chocoladetaart met clotted cream 5

Cheesecake met rood fruit 5


Huisgemaakte tiramisu 6

Affogato al caffè 7

Kaasplank (Oudwijker) met vijgen amandel-brood  11

Borrel

Gemengde charcuterie 11.5

Gemarineerde olijven (Olijfbedrijf) 4.5

Garnaal kroketjes met créme fraiche 6.5

Kroketjes: paddenstoel of chorizo 6.5

Calamaris met aioli en citroen 7.5

Bitterballen met mosterd 5.5

Kaasplank met vijgen amandel-brood 11

Gemengd bittergarnituur 11

Tapbieren

Brand pils 2.6

Affligem blond 4.6

Jack’s IPA 4.5

Wisseltap 

Flesbieren

Antigoon 7% blond 4.3

Cornet 8.5% blond 4.5

Chimay blauw 9% bruin 4.8

Cuvee du trolls 7% blond 4.4

Duvel 8.5% blond 4.-

Filou 8.5% blond 4.-

Wilderen goud 6.2% blond 4.4

Wilderen Kanunnik 8.2% amber 4.6

Orval 6.2% amber 4.6

Uiltje dikke lul 3 bier 5.6% amber 4.5

Straffe Hendrik 9% blond 4.8

Ne Flierefluiter 8.5% goudgeel 4.5

Van der Ghinste 5.5% bruin 4.2

Dulle Griet 6.5% bruin  4.5

Lamme Goedzak 7% blond 4.5

Zeezuiper 8% goudgeel 4.5

Urthel Saison 6% blond 4.3

Westmalle Dubbel 7% bruin 4.4

Westmalle Tripel 9.5% goudgeel 4.4

St. Feuillien Grisette 5.5% blond 3.8