Menu@Nobel

Voorgerechten

Artisjok met bagna cauda en gefrituurde kappertjes 9

Gerookte eendenborst, lavendel panna cotta en frangelico dressing 9.5

Poulpo, garam masala, ingelegde citroen en kikkererwt  9.5

Hoofdgerechten

Orrechiette-pasta met broccoli, oregano pesto, shropshire bleu en pijnboompitten 17

Parelgort risotto, waterkers, oesterzwammen, courgette en truffelpecorino 18

Zeewolf, mosselen, paella en albondigas van inktvis 20

Kwartel gevuld met kastanje-gehakt, pompoen, spruitjes en salie 19.5

Dutch Angus sucade steak, portobello met knoflook, tijm en uitgebakken pancetta 21.5

Nobel burger: Dutch Angus beef, katenspek, gecarameliseerde ui, augurk en mosterd mayonaise 17.5

Dessert

Cheesecake met rood fruit 7

Tiramisu 7

Scroppino 7

Affogato al Caffe 7

Borrelhappen

Bourgondiër bitterballen met mosterd 6

Calamaris met aioli en citroen 7.5

Brood v Menno met olijfolie en dukkah 5.5

Gemarineerde olijven van Olijfbedrijf 4.5

Charcutterie: Seranoham, Cecina de Leon, Chorizo Iberico en gemarineerde olijven 12.5

Borrelplank Vega: paddenstoelen kroketjes, hummus met baharat, gemarineerde olijven en brood v Menno 10.5

Borrelplank Vis: Garnaal kroketjes, calamaris, Ortiz sardines in olie en brood v Menno 16.5

Tapbieren

Brand pils 2.7

Affligem blond 4.8

Vedett Witbier 4.8

Vedett IPA 4.8

Speciaalbieren

Cornet (blond, 8.5%) 4.5

Cuvee du trolls (blond, 7.5%) 4.4

Duvel (blond, 8.5%) 4.5

Filou (goudblond, 8.5%) 4.-

Wilderen Goud (goudblond, 6.2%) 4.4

Wilderen Kanunnik (blond, 8.2%) 4.6

Wilderen Clarisse (bruin, 9.2%) 5.2

La Chouffe (blond, 8%) 4.5

Lamme Goedzak (blond, 7%) 4.5

Zeezuiper (goudblond, 8%), 4.5

Dulle Griet (bruinrood, 6.5%) 4.5

Orval (amber, 6.2%) 4.5

Nobel Bussums Blond (blond, 6.6%) 4.5

Straffe Hendrik (goud, 9%) 4.8

Thai Thai (donkerblond, 8%) 5.2

Mannenliefde (oranje goud, 6%) 5.2

Rumoerige Roodborst (robijnrood, 5.8%) 5.-

Dat is andere Koekoek (blond, 5.6%) 5.-

Fuut Fieuw (lichtblond, 4.6%) 5.-

Dikke Lul 3 Bier (amber, 5.6%) 4.6

0.0%:

Heineken 3.-

Brand Weizen 3.8

Brand IPA 3.8

Affligem Blond 4.3

 

Wijnen

Petit Clos

Wit:

Louise De L’oiseau (Sauv. Blanc)  24.-

Vina Cascarela (Verdejo) 24.-

Cantina Sachetto (Pinot Grigio) 25.5

Villa Demiliac (Viognier) 28.-

Waldschutz (Gruner Veltliner) 28.-

Rose:

Zangre (Grenache, Cinsault) 24.-

Rood:

Joya (Cab. Sauvignon, Syrah) 24.-

Nespolino (Sangiovese/Merlot) 24.-

Clivus Valpolicella (Corvina, Molinara, Rondinella) 31.-

Vina Herminia Reserva (Temperanillo) 42.5