Lunch

Ontbijt/Lunch

Gepocheerde eieren: zalm/ ham, spinazie en hollandaise 9.3

Gepocheerde eieren met avocado en dukkah 9.3

Gepocheerde eieren ‘Shakshuka’ (tomaat, gember, koriander) met toast 9.3

 Ceasar-salade met parmezaan, ansjovis-dressing, croutons en een gepocheerd ei 9.8  

supl. kippendij +1.5

Soep (wisselend) 6.7

Biologische brood van Menno:

(ook glutenvrij verkrijgbaar)

Boerenkaas, mosterdmayonaise en tomaat 7.2

Huisgemaakte tonijnsalade met zongedroogde tomaat 8.2

(Tunamelt +1)

Hummus, grill-groenten en tomatenchutney 8.2

Geitenkaas, gemarineerde biet en walnoot 8.2

Gekonfijte kippendijen, harissa mayonaise en komkommer  8.7

Gerookte zalm, Yuzu mayonaise en wakame salade 8.7

Gerookte ossenworst met spek, dragon-mayonaise, en gebakken ui  8.7

Cheeseburger, harissa mayonaise, gebakken ui, augurk en frietjes 16.9

Tosti ham/kaas 4.8

Diner

Voorgerechten

Soep (wisselend) 6.7

Gemarineerde Beluga linzen, blini’ s, tijm-olie en creme fraiche 8.2

Hertenstoof, knolselder, king-boleet en zilver-ui 9.3

Gerookte makreel, vichyssoise, prei compote en mosterdzaad 9.3

Salade van pittige pompoen, quinoa, boerenkool, walnoot en dressing met kweepeer  9.3

Hoofdgerechten

Orecchiette pasta met geroosterde bimi, pesto, shropshire bleu en pijnboompitten 18.5

Koolrolletjes met Camargue rijst, oesterzwammen, aardpeer-creme, beurre noisette en hazelnoot 18.5                

Mais-kipfilet au vin, rode kool, la ratte aardappel en chips van aardpeer 19.5

Skrei-filet, choucroute kroketje, gekarameliseerde witlof en schuim van zuurkool 19.5

Steak/frites:

Rib-eye, bietjes, baslamico en pancetta 21.5

Nobel Burger:

Dutch Angus beef, coppa di parma, gerookte portobello, gebakken ui en rozemarijn mayonaise 17.5

Dessert

Huisgemaakte taarten:

Appeltaart 4.1

Chocoladetaart 5.2

Cheesecake met rood fruit 5.2


Tiramisu 6

Affogato al caffè 7

Kaasplank met vijgen amandel-brood  10.5

Borrel

Gemengde charcuterie 10.5

Gemarineerde olijven (Olijfbedrijf) 4.5

Garnaal kroketjes met créme fraiche 6.5

Kroketjes: paddenstoel of chorizo 6

Gerookte ossenworst met mosterd en zuur 7

Calamaris met aioli en citroen 7

Bitterballen met mosterd 5

Kaasplank met vijgen amandel-brood 10.5

Bieterballen met créme fraiche 6

Gemengd bittergarnituur 10.5

Tapbieren

Brand pils 2.5

Affligem blond 4.6

Jack’s IPA 4.5

Wisseltap 

Flesbieren

Antigoon 7% blond 4.3

Cornet 8.5% blond 4.5

Chimay blauw 9% bruin 4.8

Cuvee du trolls 7% blond 4.4

Duvel 8.5% blond 4.-

Filou 8.5% blond 4.-

Wilderen goud 6.2% blond 4.4

Wilderen Kanunnik 8.2% amber 4.6

Orval 6.2% amber 4.6

Tungri blond 7.5% blond 4.4

Tungri bitter 7.5% blond 4.6

Uiltje dikke lul 3 bier 5.6% amber 4.5

Straffe Hendrik 9% blond 4.8

Ne Flierefluiter 8.5% goudgeel 4.5

Van der Ghinste 5.5% bruin 4.2

Dulle Griet 6.5% bruin  4.5

Lamme Goedzak 7% blond 4.5

Zeezuiper 8% goudgeel 4.5

Urthel Saison 6% blond 4.3

Westmalle Dubbel 7% bruin 4.4

Westmalle Tripel 9.5% goudgeel 4.4

St. Feuillien Grisette 5.5% blond 3.8