Lunch

Ontbijt/Lunch

Gepocheerde eieren: zalm/ ham, spinazie en hollandaise 9.5

Gepocheerde eieren met avocado en dukkah 9.5

Gepocheerde eieren ‘Shakshuka’ (tomaat, gember, koriander) met toast 9.5

 Couscous-salade, grill-groenten, kippendijen en yoghurt dressing 11

Soep (wisselend) 6.5

Brood van Menno:

(ook glutenvrij verkrijgbaar)

Boerenkaas, mosterd-mayonaise en tomaat 7

Makreelsalade (MSC), appel en komkommer 8.5

Hummus, grill-groenten en tomatenchutney 8.5

Warme geitenkaas, walnoot en honing 8.5

Gekonfijte kippendijen, harissa-mayonaise en komkommer  9

Gerookte zalm (MSC), mierikswortel-mayonaise en spitskool 9

Gerookte ossenworst, uitgebakken spek, dragon mayonaise en gebakken uitjes 9

Broodje vh moment ( de bediening licht dit graag toe )

Cheeseburger, harissa mayonaise, gebakken ui en frietjes 16.5

Diner

Voorgerechten

Soep (wisselend) 6.5

Witlof tarte-tatin, Orval kaas en zoete Cranberries 8.5

Rosbief van picanha, peterseliewortel, parmezaan, balsamico en radicchio 9

 Poulpo, garam masala, ingelegde citroen, tomaat en kikkererwt 9

Salade van boerenkool, pittige pompoen, quinoa, dressing van kweepeer walnoot 9

Hoofdgerechten

Orechiette pasta, geroosterde bimi, oregano pesto, Shropshire bleu en pijnboompitjes   18

Koolrolletjes met Camarque rijst, aardpeer creme, oesterzwam, beurre noisette en hazelnoot 19                

Maiskipfilet ‘au vin’, rode kool, kroketje met truffel en jus van de kip 19.5

Heilbotfilet, saffraan risotto, gerookte mosselen, venkel en citrus 20

Steak/frites:

Dutch Angus sucade steak, portabella met sherry en tijm en beurre noisette 21.5

Nobel Burger:

Dutch Angus beef, coppa di parma, gefruite uitjes, augurk en truffel-mayonaise 17.5

Dessert

Taarten:

Appeltaart 4

Chocoladetaart met clotted cream 5

Cheesecake met rood fruit 5


Huisgemaakte tiramisu 6

Affogato al caffè 7

Kaasplank (Oudwijker) met vijgen amandel-brood  11

Borrel

Gemengde charcuterie 11.5

Gemarineerde olijven (Olijfbedrijf) 4.5

Garnaal kroketjes met créme fraiche 6.5

Kroketjes: paddenstoel of chorizo 6.5

Calamaris met aioli en citroen 7.5

Bitterballen met mosterd 5.5

Kaasplank met vijgen amandel-brood 11

Gemengd bittergarnituur 11

Tapbieren

Brand pils 2.6

Affligem blond 4.6

Jack’s IPA 4.5

Wisseltap 

Flesbieren

Antigoon 7% blond 4.3

Cornet 8.5% blond 4.5

Chimay blauw 9% bruin 4.8

Cuvee du trolls 7% blond 4.4

Duvel 8.5% blond 4.-

Filou 8.5% blond 4.-

Wilderen goud 6.2% blond 4.4

Wilderen Kanunnik 8.2% amber 4.6

Orval 6.2% amber 4.6

Uiltje dikke lul 3 bier 5.6% amber 4.5

Straffe Hendrik 9% blond 4.8

Ne Flierefluiter 8.5% goudgeel 4.5

Van der Ghinste 5.5% bruin 4.2

Dulle Griet 6.5% bruin  4.5

Lamme Goedzak 7% blond 4.5

Zeezuiper 8% goudgeel 4.5

Urthel Saison 6% blond 4.3

Westmalle Dubbel 7% bruin 4.4

Westmalle Tripel 9.5% goudgeel 4.4

St. Feuillien Grisette 5.5% blond 3.8