Menu@Nobel

Voorgerechten

Koolrabi, gerookte feta en pepita’s 8

Roma tomaat, kruidige broodcroutons, mizuna en basilicum (Buffelmozzarella +1.5) 8

Witlof, vlierbloesem, hangop en hazelnoot 8

Tuinboon, waterkers, granny smit en gember/soja 8

Hoofdgerechten

Rigatone L’arrabiata: licht pittige tomatensaus met verse cherry tomaten en Pecorino Romano 12.5

Ravioli gevuld met venkel en kappertjes. Met salmoriglio (Vegan) 14

Ravioli gevuld met geitenkaas en rucola. Met daslook-pesto 15

Linguine met polpette van dutch Angus: Gehaktballetjes in tomatensaus met Pecorino Romano 15.5

Rigatone met verse worst van Brandt en Levie: Lamsworst, aubergine en Tagiasche olijfjes 16.5

Melanzane taart, buffermozzarella, pesto en waterkerssalade 18

Doradefilet, caponata, rouille en arancini 19.5

Dutch Angus sucade steak, beurre noisette en verse groene peper 21.5

Dessert

Meloen, Valpolicella en meringue 6

Cheesecake met rood fruit 6

Aardbeien, basilicum en crumble 6

Borrelplank

Borrelplank (charcuterie, olijven, breekbrood, olijfolie, dukkah) 16.5

Borrelplank incl. 2 speciaalbieren 22.5

Tapbieren

Brand pils 2.6

Affligem blond 4.7

Wisseltap div.

Speciaalbieren

Cornet (blond, 8.5%) 4.5

Cuvee du trolls (blond, 7.5%) 4.4

Duvel (blond, 8.5%) 4.5

Filou (goudblond, 8.5%) 4.-

Wilderen Goud (goudblond, 6.2%) 4.4

Wilderen Kanunnik (blond, 8.2%) 4.6

Wilderen Clarisse (bruin, 9.2%) 5.2

La Chouffe (blond, 8%) 4.5

Lamme Goedzak (blond, 7%) 4.5

Zeezuiper (goudblond, 8%), 4.5

Dulle Griet (bruinrood, 6.5%) 4.5

Orval (amber, 6.2%) 4.5

Nobel Bussums Blond (blond, 6.6%) 4.5

Straffe Hendrik (goud, 9%) 4.8

Thai Thai (donkerblond, 8%) 5.2

Mannenliefde (oranje goud, 6%) 5.2

Rumoerige Roodborst (robijnrood, 5.8%) 5.-

Dat is andere Koekoek (blond, 5.6%) 5.-

Fuut Fieuw (lichtblond, 4.6%) 5.-

Dikke Lul 3 Bier (amber, 5.6%) 4.6

0.0%:

Heineken 3.-

Brand Weizen 3.8

Brand IPA 3.8

Affligem Blond 4.3

 

Wijnen

Petit Clos

Wit:

Louise De L’oiseau (Sauv. Blanc)  24.-

Cantina Sachetto (Pinot Grigio) 25.5

Villa Demiliac (Viognier) 28.-

Emiliana Organic Vinyards 1/2 fles bio (Chardonnay reserva) 15.-

Rose:

Zangre (Grenache, Cinsault) 24.-

Rood:

Joya (Cab. Sauvignon, Syrah) 24.-

Clivus Valpolicella (Corvina, Molinara, Rondinella) 31.-

Vina Herminia Reserva (Temperanillo) 42.5

Emiliana Organic Vinyards 1/2 fles bio (Cab. Sauvignon) 15.-