Menukaart
Voor- en Tussengerechten
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5
Vitello tonato met geroosterde venkel, olijven en gefrituurde kappertjes 16.-*
Biet hässelback met sojayoghurt, dukkah en gembervinaigrette 15.5*
Buffelmozzarella met fattoush salade, couscouscrumble en dressing van granaatappel en sumac 16.-
Ceviche van zeebaars met passievrucht, codiumzeewier, krokante bloemkool en rode ui 16.5*
Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-
Hoofdgerechten
Kikkererwtenpannenkoek met gemarineerde aubergine, muhamara, hummus en granaatappel 23.5
Huisgemaakte gnocchi in dragonsaus met witlof, sinaasappel en geroosterde courgette 23.5*
Gebakken harderfilet met lardo, pastinaakmousseline, beurre rouge en Cevenne ui met Gruyère en aardappel 23.5*
Risotto rosso met gevulde kwartel, pistache, zoetzure biet en geroosterde radicchio 24.5*
Nobel’s Steak :
Double Dutch sucade steak (160 gr) met wortelterrine,
jus van gepofte knoflook en madeira en friet v Friethoes 27.5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met wortelterrine,
Jus van gepofte knoflook en madeira en friet v Friethoes 38.5
Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:
Cheddar, gekarameliseerde ui, little gem, zoetzure komkommer en mosterdmayonaise 21.5
(supplement: Coppa di Parma + 2.-)
Bijgerechten
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5
Little gem met mosterd vinaigrette 5.-
Friet van Friethoes 6.-
Nagerechten
Chocolade truffels (4) 7.-
Cheesecake met rood fruit 8.-
Crème brûlée met laurier en gemarineerde vijg 9.-
Scroppino met verveine 9.-
Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5
Affogato al caffé (met amaretto) 8.5
* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu ( 42,50 ).