Menukaart 

Voor- en Tussengerechten

1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Vitello tonato met geroosterde venkel, olijven en gefrituurde kappertjes 16.-*

Biet hässelback met sojayoghurt, dukkah en gembervinaigrette 15.5*

Buffelmozzarella met fattoush salade, couscouscrumble en dressing van granaatappel en sumac 16.-

Ceviche van zeebaars met passievrucht, codiumzeewier, krokante bloemkool en rode ui 16.5*

Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-


Hoofdgerechten

Kikkererwtenpannenkoek met gemarineerde aubergine, muhamara, hummus en granaatappel 23.5

Huisgemaakte gnocchi in dragonsaus met witlof, sinaasappel en geroosterde courgette 23.5*

Gebakken harderfilet met lardo, pastinaakmousseline, beurre rouge en Cevenne ui met Gruyère en aardappel 23.5*

Risotto rosso met gevulde kwartel, pistache, zoetzure biet en geroosterde radicchio 24.5*

Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr) met wortelterrine,

jus van gepofte knoflook en madeira en friet v Friethoes 27.5


Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met wortelterrine,

Jus van gepofte knoflook en madeira en friet v Friethoes 38.5

Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:

Cheddar, gekarameliseerde ui, little gem, zoetzure komkommer en mosterdmayonaise 21.5

(supplement: Coppa di Parma + 2.-)


Bijgerechten

Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5

Little gem met mosterd vinaigrette 5.-

Friet van Friethoes 6.-


Nagerechten

Chocolade truffels (4) 7.-

Cheesecake met rood fruit 8.-

 Crème brûlée met laurier en gemarineerde vijg 9.- 

Scroppino met verveine 9.-

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé (met amaretto) 8.5

* deze gerechten maken deel uit van ons 3 gangen menu ( 42,50 ).