Om te starten: 

Brood van Menno met dukkah en olijfolie (per 2p) 3.-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2p) 3.-

Voor- en tussengerechten

Zeeuwse oesters (p/st.) 3.5

Zeeuwse oesters (1/2 dozijn) 17.5

Ravioli met wildzwijn, truffel, mascarpone en akkerchampignons 15.5

Vitello tonato met tonijnmayonaise en gefrituurde kappers 13.5

Buffelmozzarella met bietentartaar, dukkah, sinaasappel en witlof 14.5

Geroosterde bloemkool met citrus creme fraiche en amandel 12.5

Makreel met prei, peterselie en Riccard dressing 13.5

Paté van Madame Paté, huisgemaakt zuur en crostini 11.5

Hoofdgerechten:

Beluga linzen, gepofte aardpeer, labne en zugh 21.-

Rotolo van knolselderij en kastanje met walnootpesto en gepofte knoflook bechamel 21.5

Eendenborst met gekonfijte zuurkool, rookspek, pruimedanten, truffelkroketje en kruidige jus 23.-

Schelvis met lardo, arancini, schorseneren en salmoriglio 23.-

Double Dutch sucade steak, portobello met sherry en sjalot, beurre noisette en friet van Friethoes 23.5

Nobel burger / Vega burger: 

Cheddar, truffelmayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 18.5

Bijgerechten:

Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 7,-

Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Friet van Friethoes 5.5

Nagerechten:

Chocolade truffels (4) 7

Cheesecake met rood fruit 8

Appelcrumble met havermout, kokoskaramel en cranberry 8

Scroppino met verveine 8

Kaasplank van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood

(5 verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8.5