Ten Eerste: 1.5 p.p.
Brood van Menno met dukkah en olijfolie
Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip
Vooraf:
Vitello tonato met geroosterde venkel en kappertjes 10.5
Gebrande prei met Ricard/karnemelk dressing, peterselie olie en amandel crumble 8.5
Gepekelde makreel met doperwten crème, zeewier chips, koriander en leche de tigre 9.5
Hoofdgerechten:
Courgette/koriander fritters met geroosterde bimi, labne, zhug en pepita’s 19
Tomaten ‘nduja, geroosterde peulvruchten en bimi, quinoa falafel, wortelchips en gekonfijte citroen dressing 19
Saltimbocca van polderhoen en serranoham, prei in vinaigrette, krokante polenta, gedroogde tomaten en saffraandressing 21
Zeeduivel ‘in het groen’ met verse doperwten, la ratte aardappel met citroen en frisee 20
Steak frites: Angus sukade steak, portobello, beurre noisette jus, verse groene peper en friet van Friethoes 22
Nobel burger / Vega burger: Cheddar, harissamayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 17
Erbij:
Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 6.5
Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5
Erna:
Chocolade truffels (4) 6
Cheesecake met rood fruit 7
Pavlova met limoen, gemarineerde aardbeien en mascarpone crème 8
Kaasplank van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood 8.5
Affogato al caffé 8