Om te starten: 

Brood van Menno met dukkah en olijfolie (per 2p) 3.-

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip (per 2p) 3.-

Zeeuwse oesters (p/st.) 3.5

Zeeuwse oesters (1/2 dozijn) 17.5

Voor- en tussengerechten:

Terrine van knolselderij en zeewier met hazelnoot en crème fraiche 9.5

 Gegratineerde Cevennes-ui met Gruyère, tijm en soubise 10.5

Raviolo met wildzwijn, truffel, mascarpone, akkerchampignon en gefrituurde salie 13.5

Poulpo met chorizo, gekonfijte La Ratte aardappel, salsa campera en gerookte paprika 11.5

Rosbief van Double Dutch (picanha), pastinaakcrème, radicchio en balsamico 12.5

Paté van Madame Paté, huisgemaakt zuur en crostini 10.5

Hoofdgerechten:

Farotto met pecorino, paddenstoelen, courgette, pepita’s en cavolo nero 19

Rouleau van geroosterde pompoen en groene kool met wortelchutney en quinoa falafel 20

Zacht gegaarde kalfswang, zilverui, spruitjes, puree van bataat en kalfsjus 22

Kabeljauwfilet met paksoi, bisque, brandade kroket en nori 22.5

Double Dutch sucade steak, portobello met sherry en sjalot, beurre noisette en friet van Friethoes 23.5

Nobel burger / Vega burger: Cheddar, chipotle mayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 18

Bijgerechten:

Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 6.5

Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Friet van Friethoes 5.-

Nagerechten:

Chocolade truffels (4) 6

Cheesecake met rood fruit 7

Clafoutis met bramen, mascarpone, balsamico en hazelnoot 8

Scroppino met verveine 8

Kaasplank van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood

(5 verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 8