Ten Eerste: 1.5 p.p.

Brood van Menno met dukkah en olijfolie

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip

Vooraf:

Vitello tonato met geroosterde venkel en kappertjes 10.5

 Gebrande prei met Ricard/karnemelk dressing, peterselie olie en amandel crumble 8.5

Gepekelde makreel met doperwten crème, zeewier chips, koriander en leche de tigre 9.5

Hoofdgerechten:

Courgette/koriander fritters met geroosterde bimi, labne, zhug en pepita’s 19

Tomaten ‘nduja, geroosterde peulvruchten en bimi, quinoa falafel, wortelchips en gekonfijte citroen dressing 19

Saltimbocca van polderhoen en serranoham, prei in vinaigrette, krokante polenta, gedroogde tomaten en saffraandressing 21

Zeeduivel ‘in het groen’ met verse doperwten, la ratte aardappel met citroen en frisee 20

Steak frites: Angus sukade steak, portobello, beurre noisette jus, verse groene peper en friet van Friethoes 22

Nobel burger / Vega burger: Cheddar, harissamayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 17

Erbij:

Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 6.5

Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Erna:

Chocolade truffels (4) 6

Cheesecake met rood fruit 7

Pavlova met limoen, gemarineerde aardbeien en mascarpone crème 8

Kaasplank van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood 8.5

Affogato al caffé 8