Ten Eerste: 1.5 p.p.

Brood van Menno met dukkah en olijfolie

Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip

Vooraf:

Salade van waterkers, tuinbonen, granny smith en gember/soja dressing  8.5

 Tartaar van artisjok, shakshuka dressing, gepocheerd ei en pangrattato 9

Handgeslagen carpaccio van ossenhaas met mierikswortel, kappertjes en Parmezaan 11.5

Moules mariné met tomaat, venkel, fregola en aioli 10

Hoofdgerechten:

Courgette/koriander fritters met geroosterde bimi, vegan yoghurt mousse, zhug en za’atar 19

Melanzane alla Parmigiana, buffelmozzarella, oregano pesto en waterkers 20

Parelhoenfilet, romesco saus, groene asperges, panelle en erwtenkiemen 21

Dorade filet, caponata, gefrituurde basilicum, citroen arancini en zeekraal 21

Steak frites: Angus rib eye, cherry tomatensalade, lavasdressing en friet van Friethoes 22

Nobel burger / Vega burger: Cheddar, harissamayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 17

Erbij:

Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 6.5

Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5

Erna:

Chocolade truffels (4) 6

Cheesecake met rood fruit 7

Scroppino met verveine 8

Kaasplank van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood 8.5

Affogato al caffé 8