Ten Eerste: 1.5 p.p.
Brood van Menno met dukkah en olijfolie
Ingelegde groenten met tomaten-sesamdip
Vooraf:
Salade van waterkers, tuinbonen, granny smith en gember/soja dressing 8.5
Tartaar van artisjok, shakshuka dressing, gepocheerd ei en pangrattato 9
Handgeslagen carpaccio van ossenhaas met mierikswortel, kappertjes en Parmezaan 11.5
Moules mariné met tomaat, venkel, fregola en aioli 10
Hoofdgerechten:
Courgette/koriander fritters met geroosterde bimi, vegan yoghurt mousse, zhug en za’atar 19
Melanzane alla Parmigiana, buffelmozzarella, oregano pesto en waterkers 20
Parelhoenfilet, romesco saus, groene asperges, panelle en erwtenkiemen 21
Dorade filet, caponata, gefrituurde basilicum, citroen arancini en zeekraal 21
Steak frites: Angus rib eye, cherry tomatensalade, lavasdressing en friet van Friethoes 22
Nobel burger / Vega burger: Cheddar, harissamayonaise, gekarameliseerde ui, augurk en friet van Friethoes 17
Erbij:
Knolselderij frieten met rozemarijnmayonaise 6.5
Salade little gem met mosterd vinaigrette 4.5
Erna:
Chocolade truffels (4) 6
Cheesecake met rood fruit 7
Scroppino met verveine 8
Kaasplank van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood 8.5
Affogato al caffé 8