Menukaart
Voor- en Tussengerechten
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5
Raviolo gevuld met wildzwijn met portobello en saus van mascarpone en truffel 16.5
Gerookte fazantenfilet met terrine van groene kool en serranoham, appelchutney en zuurkoolroom 16.5 *
Pulpo met baba ganoush, ingelegde citroen, granaatappel en pita 16.5 *
Geitenkaas met gepofte zoete aardappel, winterpostelein en grove mosterd 15.5
Topinamboer met groene curry, koriander, pindavinaigrette, soja en daikoncress Ⓥ 15.5 *
Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-
Bijgerechten
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5
Little gem met mosterd vinaigrette 5.-
Friet van Friethoes 6.-
Hoofdgerechten
Gekarameliseerde schorseneren met parelgort risotto, waterkerspesto en gepocheerd ei 23.5
Knolselderijsteak met korst van bospaddenstoelen, wilde rijst, gemarineerde druiven en pompoencrème Ⓥ 23.5 *
Kabeljauwfilet met saus van strandkrab, kokkels, zwarte linzen en paksoi 24.5 *
Gestoofde hertensucade met jus van gedroogde pruimen, zuurkoolkroketje en tarte tatin van rode ui en biet 25.5 *
Nobel’s Steak :
Double Dutch sucade steak (160 gr) met mash van pompoen en zoete aardappel, koffie-zwarte knoflookboter en friet v Friethoes 27.5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met mash van pompoen en zoete aardappel, koffie-zwarte knoflookboter en friet v Friethoes 38.5
Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:
Cheddar, frisse rode ui, komkommerrelish,
srirachamayonaise en gemarineerde witte kool 21.5
(supplement: Coppa di Parma + 2.-)
Nagerechten
Mandarijncurd met meringue, ingelegde pompoen en kaneel crème fraiche 9.-
Chocolade truffels (4) Ⓥ 8.- *
Cheesecake met rood fruit 8.- *
Scroppino met verveine 9.-
Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5
Affogato al caffé 9.- (met amaretto)
De gerechten met een * erachter maken deel uit van ons 3 gangenmenu.