Menukaart
Voor- en Tussengerechten
1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5
Dry aged rode biet met pompoen, sinaasappelcrème, venkel en dukkah Ⓥ 16.- *
Millefuille met N'duja van tomaat en kikkererwt met spinazie en ricotta 15.5
Geroosterde pulpo met witte kool, chorizo, aardappel en salsa verde 16.5 *
Huisgerookte eendenborst, boerenkool, pastinaakcrème, rode ui en balsamico 16.5 *
Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-
Bijgerechten
Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5
Little gem met mosterd vinaigrette 5.5
Friet van Friethoes 6.-
Hoofdgerechten
Geroosterde knolraap met witte bonencrème, groene appel, rettich, kapperappeltjes, hazelnoot en roodwier Ⓥ 25.- *
Torta de Melanzane alla Parmigiana: geroosterde aubergine, buffelmozzarella, waterkers en pesto 25.-
Zeebaarsfilet, aardappelkroketje met krab, schorseneren, bietenblad en salmoriglio 26.- *
Risotto rosso met gekonfijte Ibericowang, geroosterde bimi, pistache en jus van steranijs 26.5 *
Nobel’s Steak :
Double Dutch sucade steak (160 gr) met groene asperges, geroosterde radicchio, gepofte knoflookboter en friet v Friethoes 27.5
Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met groene asperges, geroosterde radicchio, gepofte knoflookboter en friet v Friethoes 38.5
Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:
Cheddar, augurk, gekarameliseerde ui en mosterdmayonaise 22.5
(supplement: Coppa di Parma + 2.-)
Nagerechten
Chocolademousse met ananas, kokos en amandelcrumble 9.-
Chocolade truffels (4) Ⓥ 8.- *
Cheesecake met rood fruit 8.- *
Scroppino met verveine 9.-
Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5
Affogato al caffé 9.- (met amaretto)
De gerechten met een * erachter maken deel uit van ons 3 gangenmenu.