Menukaart


Voor- en Tussengerechten


1/2 dozijn oesters met citroen, rode wijnazijn en sjalot 20.5

Dry aged rode biet met pompoen, sinaasappelcrème, venkel en dukkah Ⓥ 16.- *

Millefuille met N'duja van tomaat en kikkererwt met spinazie en ricotta 15.5 

Geroosterde pulpo met witte kool, chorizo, aardappel en salsa verde 16.5 *

Huisgerookte eendenborst, boerenkool, pastinaakcrème, rode ui en balsamico 16.5 *

Paté van ‘1906’ met komkommerrelish en foccacia 15.-



Bijgerechten


Knolselderij friet met rozemarijnmayonaise 7.5

Little gem met mosterd vinaigrette 5.5

Friet van Friethoes 6.-


Hoofdgerechten


Geroosterde knolraap met witte bonencrème, groene appel, rettich, kapperappeltjes, hazelnoot en roodwier Ⓥ 25.- *

Torta de Melanzane alla Parmigiana: geroosterde aubergine, buffelmozzarella, waterkers en pesto 25.- 

Zeebaarsfilet, aardappelkroketje met krab, schorseneren, bietenblad en salmoriglio 26.- *

Risotto rosso met gekonfijte Ibericowang, geroosterde bimi, pistache en jus van steranijs 26.5 *


Nobel’s Steak :

Double Dutch sucade steak (160 gr) met groene asperges, geroosterde radicchio, gepofte knoflookboter en friet v Friethoes 27.5

Double Dutch dry aged ribeye (250 gr) met groene asperges, geroosterde radicchio, gepofte knoflookboter en friet v Friethoes 38.5

Nobel burger / Vega burger met friet van Friethoes:

Cheddar, augurk, gekarameliseerde ui en mosterdmayonaise 22.5

(supplement: Coppa di Parma + 2.-)


Nagerechten

Chocolademousse met ananas, kokos en amandelcrumble 9.-

Chocolade truffels (4)  8.- * 

Cheesecake met rood fruit 8.- *

Scroppino met verveine 9.- 

Kaasplateau van ‘Echte Liefde’ met vijgen-amandelbrood (verschillende kazen uit binnen- en buitenland) 15.5

Affogato al caffé 9.- (met amaretto)

De gerechten met een * erachter maken deel uit van ons 3 gangenmenu.